fredag 12. mars 2010

Ungdommen no til dags

Okej, skjer me at mindreårige på 15 kjeme inn å kjøpe wunderbaum? Va en på Europris i dag (på handletur me morsi vel og merke) som kjøpte 20(!!) forskjellige wunderbaum sorta. Altso ej kan skjønne.. 1.. men 20?? Ka han skal bruke det til liksom? Henge det opp på rommet sitt?? Eller ha dei under den store volvojakka si for å føle sej litt FRESH?....... Hallo....... Eller e de starten på ei gigantisk samling til han faktisk blir 18? Det virka mest sannsynlig i forhold til det faktum at alle volvobila STINKA!! Etter mine fyllte 18 år, ergo voksen, kan ej endelig sei: UNGDOMMEN NO TIL DAGS!

Og en anna ting, KORFOR FINST DET EDDERKOPPA? Klarover at det va en i dusjen min igår ? Det vaso grusomt.. Den berre.. va der.. So måtte ej skylle den ned i avløpet, og hadde en ganske ubehagelig dusjopplevelse der ej nistirra nedi avløpet i redsel om at den skulle vende tilbake. Den gjorkje det. I tillegg e ej no livredd for at resten av familien skal komme opp. For ka e greia liksom? Reise edderkoppa i flokk eller e dei sånne ensomme vesen ? Ej håpe virkelig dei går aleine, altso. For om ikkje betyr det at der kanskje e en sønn, ei dotter, ei mor.. kanskje he dei sånn 100098765 onga som berre ligge der å venta på mej, for å ta hevn.. ?? Og ej må dusje liksom.. 

Fekk høre at der e 10 grade i London no, forresten. Flott. Det passa mej utrulig bra, i og med det kom meir snø i dag. So sleppe vi å pakke oss inn lenger! 
La forresten merke til at Stine, frå bildet over, he en bakgrunn der det står "Du er fantastisk, du er unik.." osv. hehe. "Noken må jo sei det!". He ganske lite å fortelle om no i disse vinterstide, i og med at det e.. vinter. He fortalt omigjen dinna ederkopp-historia blant anna til alle ej kjenne altfor mange gonga no.  LIVET...... Men det e greit. London, ej kjeme om 3 daga!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar